K-TSV 1. osakilpailu 26.12.

KESKI-TAMPEREEN SPRINTTISUUNNISTUSVIIKKO

Kisakeskus

Hatanpään koulu, Haapakuja 2, Tampere.

Lähdöt

Iltarastityyliin klo 11-12. Emit-korttisi luetaan lähdössä ja saat kartan. Niille, jotka eivät käytä Emit-korttia, annetaan ilmoittautumispisteellä lappu, jota vastaan saa kartan lähdössä. Oma karttamuovi. Lähtöön matkaa 500 m.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen mieluiten etukäteen Suunnistusliiton Rastilippu-palvelun (www. rastilippu.fi) kautta. Ilmoittautuminen on mahdollista myös tapahtumapaikalla, jossa ennen lähtöön menoa suoritetaan ns. ’sisäänluku’. Katso erilliset ilmoittautumis-, maksu- ja toimintaohjeet.

Maksut

18-vuotiaat ja nuoremmat 4 €, kaikki muut 7 €, vuokraemit 3 €. Myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä RJ-kuntoiluseteli Oy:n Tyky-kuntoseteli sekä Luottokunnan Virikeseteli käyvät. Smartum Saldo, ePassi ja Tyky-Online kuten Tampereen Iltarasteilla.

Maasto

Asfalttia, nurmikkoa ym. Huom: kilpailijat kilpailevat omalla vastuulla taloyhtiöiden pihoissa, jalkakäytävillä ym. Varo mahdollista liukkautta.

Rastimääritteet

Rastimääritteet ovat kartassa, mutta myös irrallisia määritteitä on tarjolla lähdössä.

Matkat

Radat A ja B: 3,1 km (20 rastia), C ja D-rata 2,7 km (16 rastia). Kaikki radat ovat samantasoisia vaativia sprinttiratoja. Valitse vapaasti mikä rata tahansa.

Kartta

1:3000, käyräväli 2 m, sprinttikartta. Kartan viimeiset päivitykset 20.12.2017.

Noudata sprintin sääntöjä!

  • Sprintin kielletyt kohteet:
    • * Kielletyt aidat = ’kaksoisväkäs-aidat’ => ei saa ylittää/alittaa/mennä välistä, vaikka pääsisi. Karttamerkki määrää!
    • * Kielletty muuri = paksu musta viiva => ei saa mennä ylös eikä alaspäin. Karttamerkki määrää!
    • * Kielletty kasvillisuus = tummanvihreä kasvillisuus => ei saa mennä, vaikka pääsisi. Karttamerkki määrää!
    • * Violetilla pystyviivoituksella karttaan merkityt alueet => ei saa ylittää.

Huom: kilpailijan omalla vastuulla on olla varovainen teiden ylityksissä – tämä on paitsi oman turvallisuuden kannalta tärkeää, myös autojen (ym) sekä laji imagon kannalta tärkeää. Toki pyhäpäivän takia liikenne on hyvinkin hiljaista, mutta ole varovainen!

Älä yritä oikaisemalla voittaa muutamaa sekuntia ja/tai paikata virhettä! Kyseessä on sekä lajin imago että fairplay-henki. Edes Keski-Tampereen Sprinttiviikon osakisa ei ole niin tärkeä, ettei pidä huolehtia turvallisuudesta ja säännöistä!

Jalkineet

Kaikilla jalkineilla saa juosta (myös nastareilla) ja kaikilla pärjää, mutta varo liukkautta!

Parkkipaikka

Omatoimisesti kadun varret ja koulun etu- ja takapiha.

Maali

Ajanotto Emitillä. Maaliluku on ilmoittautumispisteessä Pyrinnön beach flagin kohdalla. Tulokset ovat välittömästi nähtävissä Rastilippu-palvelussa (www. rastilippu.fi). Väliajat näet, kun sinulla on profiili Rastilipussa ja kirjaudut Rastilippuun. Loppuajat näkyvät kaikille kirjautumatta.

Tulokset ja tasoitukset

Online-tulokset ovat Rastilippu-palvelussa (https://www.rastilippu.fi/tulokset). Väliajat saa näkyviin kirjautumalla palveluun.

Osallistujat saavat juosta minkä tahansa radan, koska Keski-Tampereen Sprinttiviikon tulokset lasketaan km-aikojen sekä ikä- ja sukupuolitasoitusten mukaan. Kerro ilmoittautumispisteessä syntymävuotesi tasoitusten laskemista varten. Jos olet juossut K-TSV:llä jo aikaisempina vuosina, niin riittää, että tarkistat listasta, että järjestäjillä on oikea syntymävuosi. Sprinttiviikon yhteispisteisiin lasketaan kolme parasta pistekisaa jokaiselta kilpailijalta. Tasoitukset lasketaan vuoden 2017 iän mukaan.

Palkinnot

Yhteispisteiden naisten ja miesten kolmelle parhaalle palkinnot. Ja lisäksi naisten ja miesten voittajille kiertopalkinto. Viime vuoden voittajat: Lotta ja Mikko Eerola.

Lisätiedot

Keski-Tampereen sprinttisuunnistusviikon etusivu

Rastilippu-palvelun kuvaus: http://www.suunnistusliitto.fi/harraste/rastilippu-palvelu-suunnistajille/rastilippu-ohjeet-suunnistajille/

Tiedustelut: TP/Lammikko, mikkoeskola@kolumbus.fi; 0400 568693.

Tuloslaskenta- ja Rastilippu-palvelun tiedustelut: Keijo Viilo, keijo.viilo@kolumbus.fi; 040 7270166.