Saapumisohjeet

Saapumisohjeet: Mansen Päivän Suunnistus, sprintti

Kisakeskus: Tampereen kansainvälinen koulu (FISTA)

Ajankohta: 25.09.2022 klo 14.00

 

Näin saavut Tampereen kansainväliselle koululle

Mansen päivän suunnistuksen kisakeskuksena toimii Tampereen kansainvälinen koulu. Koulun osoite on Satakunnankatu 60, 33230 Tampere. Kisajärjestäjä kannustaa kimppakyyteihin ja joukkoliikenteen käyttöön.

 

RATIKALLA

Kisakeskus sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, noin 1 km:n päässä Keskustorilta ja 2 km:n päässä rautatieasemalta. Kisakeskukselle pääsee Tampereen keskustan suunnasta parhaiten Tampereen raitiotielinjalla numero 3. Linja operoi erittäin tiuhaan 5-10 minuutin välein. Matka-aika on vain muutamia minuutteja. Kisakeskusta lähin pysäkki on myös raitiotien tämänhetkinen päätepysäkki, Pyynikintori. Raitiotiepysäkiltä on n. 700 metrin kävelymatka kisakeskukselle, saapuminen kävellen pysäkiltä reittiä Pirkankadun ylitys Pyynikintorin itäreunan kohdalta ja sen jälkeen reittiä Pyynikintorin itäreuna-Ammattikoulunkatu-Kisakentänkatu-Pirkankadun eteläpuoleinen jalkakäytävä ja Sepänkadun länsipuolinen jalkakäytävä.

Kätevimmin saat selville omaan tarpeeseesi ja aikatauluusi joukkoliikenteen tiedot alla olevasta reittioppaasta tai Tampere.finland -sovelluksen joukkoliikenne -työkalusta. Sovellus on kätevä tapa tutustua Tampereen tarjontaan muutenkin kisavierailusi aikana.

Katso Tampereen reittiopas

Lataa Tampere.finland -sovellus

Katso Tampereen kartta

 

BUSSILLA

Kisakeskus sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, noin 1 km:n päässä Keskustorilta ja 2 km:n päässä rautatieasemalta. Kisakeskukselle pääsee Tampereen keskustan suunnasta myös useilla joukkoliikenteen bussilinjoilla, jotka kulkevat Pirkankatua pitkin. Joukkoliikennelinjoista mm. numerot: 7, 8, 9, 19, 52, 70, 72 ja 82 kulkevat Pyynikintorin pysäkille. Saapumista ei toivota joukkoliikennelinjoilla, jotka kulkevat Satakunnankatua pitkin, koska linjat kulkevat kilpailualueen läpi. Pyynikintorin pysäkiltä on n. 700 metrin kävelymatka kisakeskukselle, saapuminen kävellen pysäkiltä reittiä Pirkankadun ylitys Pyynikintorin itäreunan kohdalta ja sen jälkeen reittiä Pyynikintorin itäreuna-Ammattikoulunkatu-Kisakentänkatu-Pirkankadun eteläpuoleinen jalkakäytävä ja Sepänkadun länsipuolinen jalkakäytävä (kts. saapumiskartta alla).

Kätevimmin saat selville omaan tarpeeseesi ja aikatauluusi sopivan linjan alla olevasta reittioppaasta tai Tampere.finland -sovelluksen joukkoliikenne -työkalusta. Sovellus on kätevä tapa tutustua Tampereen tarjontaan muutenkin kisavierailusi aikana.

Katso Tampereen reittiopas

Lataa Tampere.finland -sovellus

Katso Tampereen kartta


JUNALLA

Jos saavut Tampereelle junalla, voit päärautatieasemalta hypätä kätevästi raitiotielinjan numero 3 kyytiin, länteen kohti Pyynikintoria. Linjan päätepysäkki (Pyynikintori) on kisakeskusta lähin pysäkki. Muista tarkistaa aikataulut ennen saapumistasi.

Katso ajankohtaiset juna-aikataulut VR:n sivuilta.


OMALLA AUTOLLA

Saapuessasi omalla autolla kilpailun virallisena pysäköintialueena toimii Tipotien P-alue sekä hiekkakenttä, johon on opastus Pirkankadulta, Tipotien sosiaali- ja terveysaseman risteyksestä. Muistathan pysäköintikiekon! Kävelymatka pysäköinnistä kilpailukeskukseen on n. 400-500 metriä (kts. saapumiskartta alla).

 

Saapumiskartta:

Saapumisohjeet