T/P 2008

Kaudella 2019-2020 on vuonna 2008 syntyneille tytöille tarjolla kaksi ja pojille kolme vaihtoehtoa yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä: poikaryhmä (1x viikossa), yleisurheiluryhmä (2x viikossa) ja valmennusryhmä (3x viikossa + aktiivinen, monipuolinen kilpaileminen). Mikäli olisit kiinnostunut liittymään mukaan valmennusryhmätoimintaan kesken kauden, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan, katsotaan yhdessä oikea vaihtoehto yleisurheiluharrastuksen aloittamiseksi.

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2019-2020

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kaikilla harjoituskausilla kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli junnu harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Vuonna 2008 syntyneiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2019-2020 kolme kertaa viikossa. Treenipäivät ovat tiistai, torstai ja lauantai.

Mukaan ryhmän toimintaan voit ilmoittautua oheisella lomakkeella:

Ilmoittautumislomake valmennusryhmätoimintaan

Tiedustelut:

Vastuuvalmentaja
Sara Syrjälä
saraemilia.syrjala(a)gmail.com
050 543 9343

Ryhmänjohtaja
Wilanda Räsänen
wrasanen(a)hotmail.com

Valmentajat
Fini Becker
Jani Lehtinen
Jemina Forss

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2008 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.