T/P 2008

Vuonna 2008 syntyneille tytöille ja pojille on kaksi ympärivuotista ryhmää: valmennusryhmä ja yleisurheiluryhmä.

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2019-2020

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kaikilla harjoituskausilla kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli junnu harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Vuonna 2008 syntyneiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmä aloittaa kauden 2019-2020 toiminnan koulujen syysloman jälkeen viikolla 43.

Ryhmä harjoittelee kaudella 2019-2020 kolme kertaa viikossa.

Mukaan ryhmän toimintaan voit ilmoittautua oheisella lomakkeella:

Ilmoittautumislomake valmennusryhmätoimintaan

Tiedustelut:

Ryhmänjohtaja
Miia Rajamäki
040 7214 858
miia.rajamaki(a)pyrinto.fi

Vastuuvalmentaja
Sara Syrjälä
050 543 9343
sara.syrjala(a)pyrinto.fi

Valmentajat
Jani Lehtinen
Fini Becker

Yleisurheiluryhmän toiminta kaudella 2019-2020

12-15-sarjojen yleisurheiluryhmissä on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua monipuolisesti kaksi kertaa viikossa. Kilpailutoiminta on osa harrastusta, mutta pääpaino on säännöllisessä harjoittelussa. Lisätietoja yleisurheiluryhmän toiminnasta: 12-14 -vuotiaiden yleisurheiluryhmä.

Mukaan ryhmän toimintaan voit ilmoittautua oheisella lomakkeella:

Ilmoittautumislomake yleisurheiluryhmätoimintaan

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2008 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.