T/P 2008

Kaudella 2020-2021 on vuonna 2008 syntyneille tytöille tarjolla kaksi ja pojille kolme vaihtoehtoa yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä: poikaryhmä (1x viikossa), yleisurheiluryhmä (2x viikossa) ja valmennusryhmä (3x viikossa + aktiivinen, monipuolinen kilpaileminen).

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2020-2021

Pyrinnön valmennusryhmissä tavoitteena on aktiivinen osallistuminen ympärivuotiseen kilpailutoimintaan. Harrastajat ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan sekä kehittymään urheilijana. Monipuolinen kilpaileminen kuuluu olennaisena osana ryhmän toimintaan. Mikäli junnu harrastaa aktiivisesti toista lajia, mutta haluaa panostaa myös yleisurheiluun niin ole yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan. Mietimme yhdessä parhaan ratkaisun.

Vuonna 2008 syntyneiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2020-2021 viikoittain 3-4 kertaa, joista yksi kerta on painonnostojaoston järjestämää tankojumppa.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan kaudelle 2020-2021

Tiedustelut:

Vastuuvalmentaja
Sara Syrjälä
saraemilia.syrjala(a)gmail.com
050 543 9343

Ryhmänjohtaja
Wilanda Räsänen
wrasanen(a)hotmail.com

Valmentajat
Jani Lehtinen
Reeta-Mari Eura

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2008 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.