CHEERLEADING-JAOSTO

Pyrintö Cheer Team on yksi Tampereen Pyrinnön kahdeksasta jaostosta, jossa yli 500 lasta, nuorta ja aikuista harrastaa ja kilpailee cheerleadingiä. Jaosto panostaa tyttöjen ja naisten liikuntaan. Toimintaa on neljässä ikäluokassa lapsesta aikuiseen, yhteensä 34 joukkueessa. Tampereen Pyrintö puolestaan on vanha ja perinteikäs monilajiseura, joka tarjoaa hyvät toiminnan perusedellytykset kaikille lajijaostoilleen.

Cheerleading-jaosto on keskittynyt kahdesta cheerleadingin alalajista toiseen, eli cheeriin, joka sisältää nostoja, pyramideija, maa- ja ilma-akrobatiaa. Annamme lajin alkeisopetusta, tarjoamme harrastemahdollisuuden harrastejoukkueissa ja tavoitteellisempaa kilpailuihin tähtäävää valmennusta minien, junioreiden ja aikuisten kilpa- ja edustusjoukkueissamme. Oheisharjoittelumahdollisuutena tarjoamme myös cheer-tanssia.

Jaoston toimintaa ohjaa ja hallinoi jaoston johtokunta, joka koostuu harrastajien vanhemmista, vanhoista lajiaktiiveista ja valmentajiston edustajista. Kaikki toiminta ja ryhmien valmennus perustuu terveisiin ja urheilullisiin arvoihin, turvallisessa harjoitteluympäristössä ja ohjatusti. Meillä myös harrastajien vanhemmat pääsevät toimintaan mukaan niin halutessaan, jaostosta löytyy tehtävää kaikille. Tervetuloa!

PCT-perhe talvinäytöksessä 2018:

PCT-perhe kevätnäytöksessä 2016:

Tampereen Pyrintö Cheerleading Tampere

PCT-perhe kevätnäytöksessä 2014:

Kokoseura2014joulu

PCT-perhe joulunäytöksessä 2013:

KokoPCT2013

 

 

 

 

PCT-perhe joulunäytöksessä 2012:

Kokoseurajoulunäytös2012

 

 

 

 

PCT-perhe joulujuhlassa 2010:

kuv_pct