Hiihtokoulun kevätkausi alkaa torstaina 8.1.

Tampereen Pyrinnön hiihtokoulu palaa joulutauolta torstaina 8.1. Kevätkaudella ohjelmaan kuuluvat perinteisten hiihtokouluharjoitusten lisäksi tuttuun tapaan kuntosalivuoro sekä tänä talvena kahdesti järjestettävät hiihtokoulun harjoituskilpailut.

Hiihtokoulutoiminnan runkona on talvella torstaisin pidettävät Plogo A3.fh11hiihtoharjoitukset, joissa vuoroviikoin harjoitellaan perinteisellä ja vapaalla tyylillä. Lisäksi kahtena tiistaina järjestetään harjoituskilpailut, joissa kaikilla hiihtokoululaisilla on mahdollisuus kokeilla kilpailemista tuttujen kavereiden kanssa.

Kuntosalivuoro pyörii tuttuun tapaan maanataisin Ratinassa, jossa pidetään myös kaikille hopeasompaikäisille (lähinnä 11-15 -vuotiaat) kuntopiiiriharjoitus joka toinen maanantai.

Hiihtokoulun ohjelmaan on myös kerätty kaikki Hämeen Piirin hiihtokilpailut, joita toivomme mahdollisimman monen kiertävän! Koko ohjelmaan voi tutustua tästä. Ohjelma päivittyy myös sivuston kalenteriin lähipäivinä.

Nähdään treeneissä!

Leave a Comment