Arki-illan Hämeen Viestistä Pyrinnölle neljäs sija – Olli Haavistolta huikea avausosuus

Hämeen Viesti päästiin viimein hiihtämään kolmannella yrityksellä Korkeakankaalla 22.3. Arki-iltaan siirtynyt viesti vaikeutti joukkueiden kokoamista niin meillä kuin varmasti muuallakin: yhtä vaille kaikki yleisen sarjan hiihtäjämme puuttuivat tänään vahvuudesta.

Viesti ei olisi Pyrinnön kannalta kuitenkaan voinut enää paremmin alkaa, kun miesten osuudelle siirretty Olli Haavisto kiitti IMG_6944 3luottamuksesta ja toi punaiset ensimmäisenä vaihtoon! Edellisestä vastaavasta suorituksesta on niin kauan aikaa, että toisinnon löytyminen vaatinee tilastonikkarin konsultointia.

Loistoalun saanut viesti jatkui samalla hienolla tavalla pitkään. Esimerkiksi heti toisella osuudella Emmi Rajala taipui vain maajoukkuehiihtäjä Laura Monoselle. Lisäksi ensimmäisten neljän osuuden hiihtäjämme olivat kaikki osuusajoissa kolmen parhaan joukossa. Hieno taistelu loppuun saakka päättyi lopulta neljänteen sijaan, johon voimme olla varsin tyytyväisiä. Tulokset kokonaisuudessaan

Erityiskiitos tästä viestistä kuuluu jokaiselle hiihtäjälle, joka lähti mukaan poikkeukselliseen arki-illan viestiin ja erityisesti kaikille niille viime hetkellä ykkös- tai kakkosjoukkueeseemme mukaan tulleelle hiihtäjälle, joista moni vielä hiihti muuta kuin omaa sarjaansa ja mahdollisti näin kahden joukkueen kokoamisen lähtöviivalle saakk. Hienoa joukkuefiilistä ja tsemppiä!bc347336cfe263ab4a8d52059e524ed1

Leave a Comment