Ville Mäntysen kausi huipentuu Special Olympics -talvimaailmankisoihin

Pyrinnön Ville Mäntynen edustaa jälleen Suomea Special Olympics -talvimaailmankisoissa, jotka käydään maaliskuun jälkipuoliskolla Itävallassa. Maastohiihdon kilpailut pidetään Ramsaussa.Ville_hollola_2015Villen koko kauden harjoittelu on tähdännyt Special Olympics -järjestön maailmankisoihin, joihin Suomesta osallistuu 34 hengen joukkue kuudessa eri lajissa. Tämän vuotinen joukkue on Suomen Special Olympics historian suurin.

Kisoista Ville lähtee hakemaan parhaita mahdollisia suorituksia, mikä tarkoittaa että tavoitteena on tietenkin voittaa! Kausi on tähän saakka sujunut hyvin, sillä Ville voitti maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna käydyissä vammaishiihdon SM-kisoissa kolme mitalia. Kaksi näistä oli kultaisia ja ne tulivat sprintistä ja viiden kilometrin perinteisen tyylin kilpailusta. Kymmenen kilometrin vapaan tyylin kisassa Ville oli toinen.

Itävallan kilpailuihin pääsee tutustumaan tarkemmin täällä. Villelle paljon tsemppiä matkaan kohti kauden huipentumaa!