Yhdistä opiskelu ja hiihto Tampereella Pyrinnössä!

Aloititko tai aloitatko opiskelut tänä syksynä Tampereella? Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta! Varsinkin kokonaan uuteen kotikaupunkiin muuttaessa hiihtoharrastuksen jatkamiseen voi liittyä monia haasteita. Olemme Pyrinnössä pyrkineet rakentamaan laajan tukiverkosto nuorille Tampereella asuville hiihtäjille – ehkä olemme juuri sopiva seura myös Sinulle?

Tampereen Pyrintö tarjoaa nuorille urheilijoille yhteisharjoituksia vähintään kerran viikossa sekä laajan leirityksen kotimaassa sisältäen noin 30 leirivuorokautta kaudessa. Tänä kesänä olemme jo käyneet Ylläksellä ja suuntaamme seuraavaksi Jämille ja Vuokattiin.

– Hyvä yhteistreenitarjonta ja iso porukka sekä laaja leiritarjonta houkuttelivat minut Pyrintöön, vahvistaa myös Anni Huuha, joka vaihtoi Pyrinnön punavalkoisiin muutaman Tampereella asutun vuoden jälkeen.

Samaa kertoo myös uusin tulokkaamme Meri Hanska, joka valitsi Pyrinnön uudeksi seurakseen samalla kun edessä on muutto Tampereelle ja opiskelujen aloittaminen Poliisikoulussa.

– Vaihto oli minulle luonnollista kun armeijavuoden jälkeen edessä on muutto Tampereen Hervantaan. Haluan treenata porukassa ja hiihtää viestejä ja nämä molemmat ovat mahdollisia Pyrinnössä, kertoilee Meri.

Yhteisharjoitusten ja leirien lisäksi Pyrinnössä on lisäksi vuosien ajan rakennettu tukiverkostoa Tampereella asuville opiskeleville hiihtäjille. Hiihtäjiemme käytössä on käytännöllinen ja arkea helpottava huoltotila Kaupissa, kuntosalivuoro kahdesti viikossa, lihashuoltopalvelut, nopea pääsy urheilulääkärille ja fysioterapiaan sekä huippuedulliset ja laadukkaat testauspalvelut. Edut vaihtelevat hieman riippuen kulloinkin voimassa olevista yhteistyösopimuksistamme. Lisäksi menestyvien urheilijoiden leiritys- ym. kuluja tuetaan.

Seuramme tarjoaminen palveluiden ja etujen lisäksi Tampereella toimii myös Tampereen Urheiluakatemia, jonka palveluita on mahdollista hyödyntää. Tampereen Urheiluakatemian kolmannen asteen yhteistyöoppilaitokset ovat Tampereen Yliopisto, Tampereen Teknillinen Yliopisto, Tampereen Ammattikorkeakoulu, Poliisiammattikorkeakoulu (POLAMK) ja toisella asteen Sammon Keskuslukio, Tampereen seudun ammattiopisto (Tredu) ja Varalan Urheiluopisto.

-Meidän porukkaamme ovat tervetulleita kaikki, toteaa jaoston pj Pasi Rajala. Vaikka keskitymme kilpaurheiluun, treeneissä ja leireillämme vierailee usein myös jo “jäähdytteleviä” kirimiehiä ja -naisia ja jos kilpahiihto ei enää ole se kaikista tärkein juttu, meidän huippuporukkaamme mahtuu aina myös uusia innokkaita junnuvalmentajia. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot seurastamme pj Pasi Rajalalta (pasi.rajala(at)nokia.com, 040 546 4925).