Valmennusryhmät esittäytyvät viikonloppuna

Tampereen Pyrinnön Hiihtojaoston valmennusryhmät esittäytyvät viikonloppuna kaikille uusille ja vanhoille hiihtäjille avoimessa kotileiritapahtumassa. Kotileiri järjestetään Tampereella lauantaina 8.9. ja sunnuntaina 9.9. Ohjelmassa on ryhmien esittelyä sekä monipuolisia harjoituksia.

Viikonlopun ohjelma:

La 8.9. klo 10.00 Kauppi Sports Center (luentotila 4): Valmennusryhmätoiminnan esittely urheilijoille, vanhemmille ja huoltajille.

La 8.9. klo 10.30-12.15 Kauppi: Sauvarinneharjoitus. Aloitamme harjoituksen heti infotilaisuuden jälkeen. Varusteeksi keliin sopiva ulkoliikuntavarustus, sauvat ja juomaa.

La 8.9 klo 16.30-18.00 Lamminpää (Teivon P-alue): Rullahiihtoharjoitus vapaalle alle 14-vuotiaille tai vain vähän rullahiihtokokemusta omaaville/aloittelijoille ja perinteisellä yli 14-vuotiaille. Mahdollisuus kokeilla rullahiihtoa lainavälinein (mukaan kuitenkin omat monot, sauvat ja kypärä)!

Su 9.9. klo 10-13 Hervanta (kokoontuminen Ruskontien ja Vanha Hervannantien risteyksessä osoite noin Vanha Hervannantie 5): Pitkä PK-harjoitus eli koko perheelle sopiva kävelyharjoitus Hervannan hienoissa maastoissa. Taitojen riittäessä mahdollisuus osallistua myös yhdistelmäharjoitukseen rullahiihto + sauvakävely.

Mihinkään harjoitukseen ei tarvitse ilmottautua etukäteen ja viikonloppuna voi osallistua osaan tai kaikkiin harjoituksiin. Jos kuitenkin haluat kokeilla rullahiihtoa lauantaina, ilmoitathan siitä Annille (tiedot alla) viimeistään lauantaina aamupäivällä!

Ennakkokyselyt ja yhteydenotot, valmennuspäällikkö Anni Ala-Mettälä (anni.alamettala(at)gmail.com, 040 723 6899).