Mitaleita Pyrintöläisille Veteraanien MM-Hiihdoista

Samaan aikaan kun menossa on SM-kisojen sesonki, astuivat Pyrinnön veteraanihiihtäjät askeleen pidemmälle, MM-kisoihin.
MM-hiihdot käytiin Norjan Beitostölenissä  6.-15.3.2019, ja niistä saaliina kaikkiaan 3 mitalia ja iso nippu pistesijoja!

Leo Ukkonen oli M60-sarjassa pronssilla 30km vapaan kisassa (kuvassa podiumilla), ja sai lisäksi hopeaa 4 x 5 km viestissä Suomen joukkueessa.
Leksa hiihti myös 4. sijalle vapaan 15km:lla ja vapaan 10km:lla, jossa jäi vaivaiset 2 sekuntia pronssimitalista

N70-sarjassa kilpaillut Sinikka Salo sai pronssia perinteisellä 10km:lla, ja sijoittui lisäksi 5:nneksi perinteisen 15km:llä ja 6:nneksi vapaan 5 km:llä.

Reijo Kauppila sijoittui M75-sarjassa viestissä 4:nneksi ja henkilökohtaisilla matkoilla sijoille 9, 12 ja 18.

Kisojen tuloksiin voi tutustua oheisen linkin takaa – kovaa kansainvälistä porukkaa!