Hämeen Viestipäivän voitto Hämeenlinnan Hiihtoseuralle

Toinen Hämeen Viestipäivä kilpailtiin sunnuntaina 8.3. Kaupissa. Kisat piti alunperin hiihtää Valkeakoskella, mutta haastava talvi siirsi viestit Kauppiin Pyrinnön järjestettäväksi. Kisoissa hiihdettiin HS-alueviestit ja pm-viestit 8-16-vuotiaiden sarjoissa sekä Hämeen Viesti naisten ja miesten sarjoissa.

Lasten ja nuorten sarjoissa menestys jakautui seurojen kesken melko tasaisesti ja palkintopallilla nähtiin monia eri seura-asuja. Pyrinnön tytöt olivat N14-sarjan viestin kolmansia eli kenraali ennen Taivalkosken HS-loppukisoja oli onnistunut!

Miesten yleisen sarjan voitto meni odotetusti Tampereen Yritykselle yli minuutin erolla seuraaviin. Toiseksi hiihti Lempäälän Kisa ja kolmanneksi Kangasalan Kisa. Harrastesarjan joukkue Kestävyysurheilu.fi oli ajoissa päivän kolmanneksi nopein miesten joukkue! Miesten viestissä oli muutenkin mukavaa Hämeen Viestin tunnelmaa, sillä matkaan lähti ja maaliviivan ylitti yhteensä 14. joukkuetta!

Naisissa voiton otti Pyrintö, joka oli ykkönen yli minuutin erolla Hämeenlinnan Hiihtoseuraan. Hienoisena ennakkosuosikkina matkaan lähtenyt Valkeakosken Haka oli kolmas.

Hämeen Viestipäivän kokonaisvoitto meni tänä vuonna Hämeenlinnan Hiihtoseuralle. Toinen oli Tampereen Pyrintö ja kolmas Kangasalan Kisa.