Hiihtojaoston kausi päättyy ja toiminta on tauolla toistaiseksi

Hiihtojaoston toimintakausi päättyy poikkeuksellisesti jo nyt johtuen korona-viruksen aiheuttamista rajoituksista ryhmäkokoontumisille ja lähikontakteille. Kaikki hiihtojaoston jäljellä olevat harjoitukset, kilpailut ja muut tapahtumat peruuntuvat. Seuran mestaruuskilpailuita ei järjestetä, ja myös kauden päätös- ja palkitsemistilaisuus saa odottaa poikkeusolojen päättymistä.

Uuden kauden yhteisharjoitusten aloitusaikaa on toistaiseksi mahdoton arvioida – tiedotamme siitä heti kun mahdollista.
Omatoiminen liikunta ja urheilu ulkona on edelleen sallittua ja suositeltavaa! Terveille hiihtäjille on Kaupissa latua edelleen tarjolla, ja muissakin maastoissa löytyy paljon mahdollisuuksia harjoittelulle. Tietenkin treenatessa muistetaan ohjeiden mukainen hygienia ja lähikontaktien välttäminen.

Kiitokset kaikille kauden 2019-2020 hiihtäjille, huoltajille ja toimitsijoille! Haasteista huolimatta koettiin upeita hiihtoelämyksiä!