Jättikiitos Tuiskun Latukoneen ja hiihtokoulun osallistujille!

Ahkera ja innostunut harjoittelu Tuiskun Latukoneessa ja Pyrinnön hiihtokoulussa päättyi korona-viruksen uhkaamana kesken kaiken, juuri ennen kauden huipentavaa hiihtokoulun mestaruuskisaa. Harmituksen sijasta voidaan muistella iloisia hetkiä talven treeneissä ja käydä lenkillä vaikka oman perheen kanssa – suksilla tai jalan! Vanhemmille lähetettävässä laskutuksessa huomioidaan kauden lyheneminen pienellä alennuksella.

Hiihtokoulu ja Tuiskun Latukone jatkavat jälleen syksyllä koulujen alkaessa, viruksen toivottavasti silloin jo hellitettyä. Tervetuloa mukaan taas silloin – ja mahdollisesti jo aiemmin joko hiihtojaoston harjoitusryhmiin tai Tampereen Pyrinnön muiden lajijaostojen harjoituksiin.

Hiihtoterveisin: Ilona, Anni, Viivi, Henna-Mari ja Pasi