Levin Lumileiri – tilaa vielä muutamalle!

Tampereen Pyrinnön lumileiri Levillä 2.12.-9.12.2023.
Leiri on avoin kaikille hiihtojaostolaisille. 13v ja vanhemmat mukaan itsenäisesti, nuoremmille suositellaan oman huoltajan mukaan lähtöä. Leirin ohjelmassa on pääsiassa hiihtoharjoituksia, 1-2 päivittäin. Majoitukset Levin Alppitalojen huoneistoissa ja ruokailut osittain pitopalvelusta.

Ilmoittautumiset viimeistään 29.10. s-postilla pasi.rajala@nokia.com . Tiedustelut myös whatsappilla. MUUTAMA PAIKKA MAJOITUKSESSA VIELÄ VAPAANA!

Leirille matkustetaan omatoimisesti. Yöjunissa (esim. lähtö 2.12. noin klo 2 Rovaniemelle) on vielä tilaa, samoin paluujunissa 9.12. illalla Rovaniemeltä. Junan täyttymisestä ei voi olla varma, joten suosittelemme varaamaan paikkoja heti! Makuuhytit pitää varata aina kahdelle, siis sopikaa kaverin kanssa kimppa jos tarpeen.

Leirin kokonaishinta noin 350e / viikko (ilman matkoja). Seura tukee urheilijoiden kuluja noin 30%:lla. Peruutuspolitiikka on sellainen, että ilmoittautumisajan päätyttyä (29.10) tulevista peruutuksista joutuu korvaamaan oman majoitushintansa, miinus seuran 30% osuus. Aiempien vuosien perusteella se tekee noin 100e.