Perheseikkailu Kaupissa su 2.5. – Pyrintö mukana Koulu kartalla teemaviikoilla

Tampereen Pyrintö on mukana Suomen Suunnistusliiton Koulu kartalla -teemaviikoilla ja tapahtumaviikko on Tampereella viikolla 17.

Sunnuntaina 2.5. klo 12-15 järjestetään Perheseikkailu-tapahtuma Kaupin urheilupuistossa, jossa perheet pääsevät tutustumaan suunnistukseen ja kiertämään omatoimisesti itselleen sopivia mukavan helppoja suunnistusratoja. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla tietoa Pyrinnön suunnistustoiminnasta, kuten lasten oravapolkukoulusta.

Perheseikkailun kohderyhmänä ovat varsinkin 4-8-vuotiaat lapset perheineen ja mukava toiminta ja luonnossa liikkuminen ovat avoinna kaikenikäisille lapsille perheineen.

Tampereen kouluille on tarjolla viikon 17 aikana sopivan helppoja ja lyhyitä suunnistusratoja neljässä eri maastossa, Kaupissa, Kiovanpuistossa, Leinolan koululla ja Linnainmaan koululla ja radat ovat kierrettävissä joko yksin tai kivassa porukassa. Koululaisten kannattaa kysellä omalta koulultaan tätä suunnistusmahdollisuutta.

******

Suunnistus on upea luontoliikuntalaji, jota voi harrastaa ikään katsomatta. Lapsi innostuu, kun tehtävät ja kartta on ikätasolle sopivia tarjoten mukavia haasteita.