T/P 2003

Kaudella 2019-2020 on vuonna 2003 syntyneille tytöille ja pojille tarjolla kaksi vaihtoehtoa yleisurheilun harrastamiseen Pyrinnössä: yleisurheiluryhmä (2x viikossa) ja valmennusryhmä (4-5x viikossa + aktiivinen, monipuolinen kilpaileminen). Mikäli olisit kiinnostunut liittymään mukaan valmennusryhmätoimintaan kesken kauden, ota yhteyttä vastuuvalmentajaan, katsotaan yhdessä oikea vaihtoehto yleisurheiluharrastuksen aloittamiseksi.

Valmennusryhmän toiminta kaudella 2019-2020

Vuonna 2003 syntyneiden tyttöjen ja poikien valmennusryhmä harjoittelee kaudella 2019-2020 yhdessä 2004 syntyneiden kanssa.

Toiminnassa jo mukana olevat ilmoittautuvat uudelle kaudelle oheisella lomakkeella:

Ilmoittautumislomake valmennusryhmään

Uudet harrastajat voivat ilmoittautua mukaan yleisurheiluryhmään tai olla yhteydessä vastuuvalmentajaan.

Tiedustelut:

Vastuuvalmentaja
Juha Lehto
juha.lehto4(a)gmail.com
040 7177 436

Ryhmänjohtaja
Wilanda Räsänen
wrasanen(a)hotmail.com

Valmentaja
Kirsi Elomaa

Huom! Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:
1) T/P 2003 ryhmätoiminnan tiedottaminen sekä yleisurheilujaoston tiedotusasiat
2) Jäsenrekisteri: Jäsenasiat (seuran tietosuojaseloste)

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä yleisurheilujaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista, sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään reksiterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.