Kaupissa hiihdetään – Pyrinnön hiihtokoulut kaikenikäisille

Säilölumilatu on levitetty Kauppiin ja Hiihtokoulu on siirtynyt lumille. Hiihtojaoston hiihtokoulu harjoittelee joka torstai klo 18.-19.30 Kaupissa. Joulun jälkeen alkaa myös Tuiskun Latukone-koulu keskiviikkoisin – siitä lisätietoja myöhemmin hiihtojaoston sivuilla! 

Uudet hiihtokoululaiset ovat tervetulleita joka viikko ja ryhmiä löytyy vasta-alkajista kilpahiihtoryhmiin – meillä jokainen pääsee valitsemaansa itse sopivaan ryhmään!

Lisätietoja Hiihtokoulun sivuilta ja Hiihtokoulun rehtorilta Pasi Rajalalta (049 546 4925).

Aikuisten hiihtokoulu starttaa tammikuun alussa

Tuttuun tapaan hiihtojaosto tarjoaa opastusta myös aikuisille. 

Aikuisten hiihtokoulu alkaa tiistaina

8.1 Kaupissa ja kurssi käsittää kuusi harjoituskertaa. Kurssilla pääsee harjoittelemaan mieltymyksensä mukaan sekä vapaata että perinteistä tyyliä. Kurssille voi tulla myös täysin aloittelija, ilman aiempaa hiihto-osaamista. Lisätietoja ja ilmoittautuminen aikuisten hiihtokoulun sivuilta.