Aikuisten Hiihtokoulu

Hiihtojaoston suosittu Aikuisten Hiihtokoulu järjestetään jälleen kaudella 2019.

Aikuisten hiihtokoulu on suunnattu kaikille nuorille ja aikuisille nykyisestä hiintotaidosta riippumatta. Voit tulla aloittamaan uutta liikuntalajia ihan alusta tai voit tulla täydentämään aiempia taitojasi. Jos osaat jo perinteistä, voit laajentaa taitojasi vapaaseen, tai päinvastoin.

TERVETULOA!

***

Ohjelma ja aikataulu:

Aikuisten hiihtokoulu kokoontuu viikottain tammikuusta helmikuun alkuun, yhteensä 6 kertaa. Kaikilla harjoituskerroilla on tarjolla sekä vapaan että perinteisen hiihtotavan opetusta, voit valita itse kumpaan osallistut. Harjoittelu tapahtuu osittain pienemmissä ryhmissä taitotason mukaan.

Kurssipäivät 2019: 8.1., 15.1., 22.1., 29.1., 5.2. ja 12.2. Varapäivä 19.2. mahdollisten peruutusten varalle.

Kaikki harjoitukset ovat Kaupin urheilupuistossa klo 18-19.30.

In case needed, guidance is also given in English!

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset 4.1.2019 mennessä sähköpostilla pasi.rajala(at)nokia.com, 040 5464925 tai toimisto(at)tampereenpyrinto.fi.
Liittyminen mukaan on mahdollista myös kesken kurssin!

Kurssin sisältö:

Kurssilaiset jaetaan taitotason mukaisiin ryhmiin. Kuuden viikon kurssi koostuu kahdesta kolmen viikon jaksosta, joissa molemmissa käydään läpi keskeiset hiihtotekniikat. Voit siis esim. käydä ensimmäisen kolmen viikon ajan perinteisen hiihdon ryhmässä ja jälkimmäisen kolme viikkoa vapaan tyylin ryhmässä tai päinvastoin. Voit myös opiskella koko 6 viikon ajan vai toista hiihtotapaa ja siirtyä edistyneempään ryhmään kolmen viikon jälkeen.

Kurssille voi tulla myös täysin aloittelija, ilman aiempaa hiihto-osaamista.

Olosuhteet ja varusteet:

Pakkasraja on -15 astetta. Jos sää on pakkasrajaa kylmempi, harjoitus peruutetaan. Korvaavan harjoituksen päivämäärä ilmoitetaan peruutuksen jälkeen.
Peruutuksesta ilmoitetaan viimeistään harjoituspäivän aamuna klo 9 mennessä sähköpostilla ja ryhmän nettisivulla.

Säätila vaikuttaa aina harjoituksen sisältöön. Harjoituksen teema voi muuttua keliolosuhteiden takia. Erityisesti perinteisen hiihtotavan harjoituksista saa parhaan hyödyn jos sukset ovat luistavat ja pitävät. Jos sinulla on tarvetta suksihuollon opastukseen, ota yhteyttä!

Seuralta löytyy lainattavaksi hyvin rajoitettu valikoima suksia ja monoja, pääosin juniorikokoja. Perinteisen välineillä voi auttavasti harjoitella vapaata hiihtotapaa, mutta vapaan välineillä ei voi harjoitella perinteistä hiihtoa.

Kaupissa on käytettävissä pukutilat, ja seuran lukittavaan huoltokoppiin on mahdollista jättää varusteita harjoituksen ajaksi, kunhan on paikalla hieman ennen harjoituksen alkua.

Harjoituksissa tulee toivottavasti myös hiki, joten kelin mukainen vaatetus ja juoma ovat tarpeen.

Hinnat:

Koko kurssi 170 €, laskutus kurssin päätyttyä.

Tampereen Pyrinnön jäsenille 20 € alennus.

Yhteystiedot ja valmentajat:

Aikuisten hiihtokoulun yhteyshenkilönä toimiiPasi Rajala, 040 5464925, pasi.rajala(at)nokia.com. Valmentajina toimivat seuramme muut koulutetut valmentajat sekä aikuisten ja nuorten edustusryhmien hiihtäjät.

Kysykää rohkeasti pieniä tai suuria mieleen tulevia asioita!

1486039_661599740609199_4337104222358268922_o