Pyrinnön mestaruushiihtojen tulokset!

Tampereen Pyrinnön mestaruushiihdot keräsivät jälleen kerran kiinnostavan joukon hiihtäjiä eri jaostoista Kaupin lumipyryyn (!) Tiukkoja sekuntitaistoja nähtiin, ja sekä Yleisurheilu- että Suunnistusjaoston edustajat kävivät näyttämässä hiihtojaoston porukoille hiihtämisen mallia! Toisaalta näillä ‘vierailevilla tähdillä’ huomattiin olevan yllä muiden hiihtoseurojen edustusasujakin…

Tuloslistalla on kaikkiaan 41 osallistujan nimet. Hieno juttu keleistä huolimatta!

Hiihtokoululaisille tämä oli kauden päätöskisa, jota on odotettu koko talven, ja kilpailun iloa nähtiinkin monilla kasvoilla. Mitaleina jaettiin viimeinen erä ‘perinnemitaleita’, joita löytyi kultaisina ja hopeisina vielä jaoston arkistoista. Kisaorganisaatio oli pieni mutta tehokas, ja onnistui nipin napin välttämään virheen tuloslaskennassa – pahoittelut vielä M12-sarjan pojille palkintojenjaon uusinnasta!

 

Leave a Comment