Pyrinnön hiihtäjien kesäharjoittelu on alkanut vauhdilla

006

Hiihtojaoston uutta kautta on käynnistelty toukokuussa kesäharjoitusten aloittamisella. Tarjolla on monipuolisia treenejä joka viikko!

Vanha tuttu jaoston Ratinan kuntosalivuoro on palvellut maanantaisin punttitreenejä tekeviä nuoria ja lisäksi myös hopeasompaikäisten kuntopiiriharjoitukset kahden viikon välein ovat alkaneet samaisessa 241paikassa.

Keskiviikkoisin järjestettävät viikkoharjoitukset alkoivat vapun jälkeen ja tarjolla on monipuolisia hiihtäjän kesäharjoituksia vaihtelevissa harjoituspaikoissa joka viikko. Lisäksi tänä kesänä järjestetään jaoston monelle jo tuttuja yhteisiä vaelluksia kerran kuussa ja ensimmäinen pidettiin 18.5. Erityisesti vaelluksille ovat tervetulleita myös hiihtäjien vanhemmat!

Myös lisäharjoituksia tarjoavat ryhmät ovat aloittaneet oman toimintansa. Nuorten sarjalaisten Tehoryhmä sekä ihka uusi hopeasompaikäisten Sisuryhmä aloittivat molemmat 17.-18.5 pidetyllä viikonlopun mittaisella kotileirillä. Tehoryhmäläiset laittavat yhteistreenit heti täyteen vauhtiin, kun taas nuorempien ryhmä keskittyy kesällä myös muihin lajeihin.

Miten tähän kaikkeen kivaan pääsee mukaan? Vanhat ja uudet harrastajat voivat liittyä mukaan treeneihin vain katsomalla ajan ja301 paikan etusivun harjoituskalenterista ja tulemalla paikalle. Ensi alkuun voi myös olla yhteydessä pj. Pasi Rajalaan (p. 040 546 4925), joka voi tarvittaessa ohjata oikeaan treeniin ja porukkaan. Mainitut harjoitusryhmät eivät ole suljettuja, vaan niihin on myös mahdollista päästä mukaan (lisätietoja kohdasta Urheilijat).

Leave a Comment