Hiihdon kesäharjoittelukausi alkaa!

Kevät on täällä ja kesän kynnyksellä myös hiihtojaoston ohjatut kesäharjoitukset jatkuvat kevättauon jälkeen. Harjoitustarjonta on tuttua aikaisemmilta kesiltä: monipuoliset keskiviikkoharjoitukset vaihtelevissa harjoituspaikoissa, kuntosali- ja kuntopiiriharjoitukset sekä vaelluspäivät.

Kuntosalivuoro jatkuu maanantaisin klo 20-21 Ratinassa. Samassa 006paikassa pidetään myös kaikille HS-ikäisille tarkoitettu kuntopiiriharjoitus joka toinen maanantain klo 19.30-20.30 alkaen 11.5. Keskiviikkoharjoitukset alkavat samalla viikolla 13.5. klo 18.-19.30 Pyynikin näkötornilla ja saman viikon sunnuntaina on myös ensimmäinen HS-ikäisille ja erityisesti Sisuryhmälle suunnattu vaelluspäivä Hervannan maastoissa klo 10. alkaen.

Harjoitukset löytyvät sivun oikean laidan harjoituskalenterista ja lisäksi koko kesäohjelmaan voi tutustua täällä.

Perustarjonnan ohella valmennusryhmät Tehoryhmä ja Sisuryhmä aloittavat toimintansa toukokuussa. Molemmat ryhmät kokoontuvat kotileirille 16.-17.5. Lisätietoa ryhmistä Tehoryhmän osalta Satu Pirttiniemeltä ja Sisuryhmän osalta Anni Ala-Mettälältä.

Leave a Comment