Hiihtäjien kesätreenitoiminta käynnissä, tule mukaan!

Aloitimme harjoitusryhmien uuden kauden ja kesäharjoitukset kaikkien ryhmien osalta viikolla 19. Päättyneen kauden päättäjäisiä sen sijaan vietetään vasta syksyllä, kun toivottavasti pääsemme isolla joukolla juhlistamaan upeasti sujunutta talvea!

Hiihtokoulun kesäkauden treeneihin ehtii hyvin vielä mukaan! Seuraava treeni on torstaina 20.5. klo 18:00-19:30 Pyynikin näkötornilla, josta lähtö porrastreeniin (lenkkarit ja juomavyö). Kesän ensimmäinen pitkä lenkki on tarjolla lauantaina 22.5. klo 10:00 Kaupin pesäpallostadionin kulmalta. Treenissä kierrämme polkuja pitkin noin 2,5h lenkin. Lauantain harjoitukseen tarvitsee mukaan lenkkarit, juomavyön sekä jotain pientä evästä (esim. välipalapatukka). Lauantain PK vaellukselle myös vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan! . Lisätiedot

Tehoryhmän ja edustusryhmän harjoitusaikatauluista tiedotetaan ryhmäläisille erikseen