Nuorten SM-hiihdot 9.-11.3.2018

Nuorten SM-hiihtojen ja KLL-mestaruushiihtojen kaikki tulokset

***

KISASIVUJEN UUTISARKISTO

Jotain hukassa kisojen jälkeen? Kaupissa omistajaansa odottavat ainakin yhdet Peltosen sukset, Oakleyn lasit ja monet hanskat. Tiedustella voi nuortensm2018@tampereenpyrinto.fi

***

Tampereen nuorten SM-hiihdot on saatu päätökseen

Kiitos jokaiselle mukana olleelle ja lämpimät onnittelut kisoissa menestyneille hienoille nuorille urheilijoille!

Viimeisen päivän kisatapahtumiin voi vielä palata lyhyiden uutiskertausten parissa täällä ja täällä. Käy myös fiilistelemässä päivää Instagramissa ja Facebookissa @nuortensmhiihdot. Facesta löydät myös valokuvaajamme Arno Hämäläisen upeat albumit lauantain ja sunnuntain kisapäivistä.

***

Viimeisen päivän palkintojenjaon aikataulu

Kolme parasta kukitetaan heti maaliintulon jälkeen ja palkintojenjaot pidetään stadionilla seuraavasti:

12.10 M23 & M20

13.30 N23 & N20

15.10 M18 & M17

16.10 N18 & N17

***

Toisen kisapäivä hiihdetty

Viestien tulokset löytyvät tulossivulta. Tunnelmia ja kuvia kisoista nuorten SM-hiihtojen facebookissa ja instagramissa. Uutiset viesteistä tyttöjen ja poikien osalta erikseen.

***

Joukkueenjohtajien kokous

Joukkueenjohtajien kokouksen materiaali

Huom, osassa sunnuntain lähtöaikoja yhden minuutin muutos.

***

Lauantaina hiihdettävät matkat ja joukkueenjohtajien kokous

5km = 1 x 5km

7,5km = 1 x 5km + 1 x 2,3km

10km = 2 x 5km

15km = 3 x 5km

Joukkueenjohtajien kokouksen materiaali

***

Ensimmäinen kisapäivä takana

Viestien tulokset löytyvät tulossivulta. Tunnelmia ja kuvia kisoista nuorten SM-hiihtojen facebookissa ja instagramissa. Uutiset viesteistä tyttöjen ja poikien osalta erikseen.

***

Kävelyreittikartta

Haluatko seurata kilpailuja maastossa? Tässä järjestäjän suositukset reiteiksi maastoon. Vältetäänhän kilpaladuilla kävelemistä!

***

Perjantain viestien livelähetys löytyy osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=5FD3cX8fpnAhttps://www.youtube.com/watch?v=5FD3cX8fpnA

***

Perjantain joukkueenjohtajien kokous pidettiin Kauppi Sports Centerillä.

Kokouksen materiaali

***

Palkittavien määrät

Palkinnoissa mukana upeat kumppanimme Ullmax, Särkänniemi, Poppamies, Sporttiapteekki ja Tampereen Vesi!

PERJANTAI SARJA PALKITAAN
Nuorten SM viestit N18 3
N20 3
M18 3
M20 3
Piiriviesti 6 x 2,5km 3
LAUANTAI
Nuorten SM väliaikalähdöt N17 10
N18 8
N20 12
N23 8
M17 8
M18 10
M20 14
M23 10
KLL yhteislähdöt N13 8
N14 8
N15 8
N16 8
M13 8
M14 8
M15 8
M16 8
SUNNUNTAI
Nuorten SM pitkät matkat N17 10
N18 8
N20 10
N23 10
M17 10
M18 10
M20 12
M23 10

***

Piiriviestin lähtölista saatavilla!

Mukana on yksitoista joukkuetta. http://extime.fi/kisasivut/2018_133_piiriviesti.htm

***

Myös KLL-kisojen lähtölistat on julkaistu!

Nyt myös KLL-kisojen lähtölistat on julkaistu ja löytyvät kisasivuilta sekä ExTime sivuilta www.extime.fi/kisasivut.

Huomaattehan, että varsinaisiin lähtöaikoihin tulee vielä muutaman minuutin muutoksia (ei yli viittä minuuttia minkään sarjan osalta). Lopulliset lähtöajat julkaistaan mahdollisimman pian.

***

Nuorten SM-kisojen lähtölistat on julkaistu!

Listat löytyvät Kilpailijoille – Lähtölistat ja tulokset sekä ExTimen sivuilta www.extime.fi/kisasivut.

KLL-lähtölistat julkaistaan maanantaina, sillä käynnissä olevat HS-kisat Kuhmossa vaikuttavat KLL-starttijärjestykseen.

***

Lauantain väliaikalähtöjen latukartta päivitetty!

Nuorten SM-kisojen latukartat on viimeistelty. Lauantain nuorten SM-kisojen väliaikalähdöt hiihdetään hieman päivitetyllä radalla, kun vajaan kilometrin kohdalla lasketaan hieman vauhdikkaampi lasku ja käydään ottamassa nousuun vauhtia Näsijärven rannasta asti. Näin ensimmäiseen pitkään nousuun saadaan hieman lisähaastetta.

Mutkainen lisälenkki ei ole käytössä KLL-kisoissa eikä nuorten SM-viesteissä tai yhteislähdöissä. Katso kaikki latukartat osiosta Kilpailijoille – Kisaladut.

 

***

Ilmoittaudu kisoihin nyt!

Kilpailuihin on ilmoitauduttava seuraavasti:

Nuorten SM-hiihdot 27.2. mennessä

KLL-hiihdot 1.3. mennessä

Piiriviesti 5.3 mennessä.

Piiriviestistä lisää infomaatiota Hiihtoliiton sivuilta: http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/nuoriso/nuorten-piiriviesti/piiriviestin-ohjeet/

***

Huoltotilat varattava su 25.2. mennessä ja telttapaikat su 4.3. mennessä!

Seurojen, piirien, koulujen tai edellä mainittujen yhteiseen käyttöön tarkoitetttuja huoltotiloja ja telttapaikkoja on vielä muutamia jäljellä ja ne jaetaan varausjärjestyksessä. Olethan yhteydessä ja hoidat oman porukkasi huoltotilat kuntoon jo tänään! Lisätiedot täältä.

***

Kilpailuaikataulu on valmistunut!

Alustavaan kilpailuaikatauluun tehtiin vain muutamia muutoksia, joista tärkeimpänä sunnuntain hiihtojärjestystä muutettiin hiemaan palautteen perusteella. Katso aikataulu täältä!

***

Nyt pääset fiilistelemään Kaupin 5km:n kisalatua myös videokuvan välityksellä!

SM-kisoissa käytettävä 5km:n kisalatu oli monen vuoden tauon jälkeen kisakäytössä Pyrinnön FIS-hiihdoissa 3.2. Nyt pääset tutustumaan latuun myös videon avulla, klikkaa tästä: https://youtu.be/xk0swaFZazw

***

Kauppi Sports Center, Pihlajalinna ja Pyrinnön hiihtojaoston pitkäaikaiset yhteistyökumppanit mukana nuorten SM-hiihdoissa

Luotettavat yhteistyökumppanit tekevät SM-kisajärjestäjän työstä helpompaa. Tampereen Pyrinnöllä on onni saada mukaan monia paikallisia toimijoita tekemään nuorille hyviä kisoja.

Kilpailukanslia sijoitetaan upouuteen Kauppi Sports Centeriin, joka on tämän vuoden alussa auennut liikunta- ja hyvinvointikeskus aivan stadionin vieressä. Kauppi Sports Centerin ravintola palvelee kilpailijoita ja huoltajia koko viikonlopun ajan ja tarjoilee sekä ruokaa että maittavia kahvilatuotteita. Kisaviikonlopun lauantai-ilta saa arvoisensa päätöksen, kun palkinnot jaetaan Kauppi Sports Centerillä järjestettävässä iltatilaisuudessa.

Kilpailijoiden ensiavusta huolehtii Pihlajalinna, jonka ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla Kaupissa koko kisojen ajan. Pihlajalinnan henkilökunta on valmiina auttamaan, mikäli tarvitset apua! Pihlajalinna ja koko Tampereen Pyrintö solmivat kesällä 2017 kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Pyrinnön urheilijat pääsevät helposti asiantuntevan terveydenhuollon piiriin.

Myös monet Pyrinnön hiihtojaoston pitkäaikaiset luotettavat kumppanit ovat mukana tekemässä nuorten SM-hiihtoja. Kisaviikonloppuna vauhdissa mukana ovat Hiustalo, Noname ja JSport.

Lisää yhteistyöuutisia on tulossa pian!

***

Tervetuloa tutustumaan SM-kisalatuihin FIS Tampereen Pyrinnön hiihtoihin 3.2.2018

http://hiihtokalenteri.fi/maastohiihto/kilpailukutsu/2359/fis-tampereen-pyrinn%C3%B6n-hiihdot-nuorten-sm-2018-esikisa/

***

Latukartat löytyvät nyt osiosta Kilpailijoille – Kisaladut

Ladattuna ovat 5km:n, 3 km:n ja 2,5 km:n kisaradat. Stadionkartat tulevat saataville hieman myöhemmin.

***

Tarvitseeko seurasi tai piirisi huoltotiloja SM-kisojen ajaksi? Tee huoltotilavaraus nyt!

Nuorten SM- ja KLL-mestaruuskisojen ajaksi on mahdollista vuokrata huoltotiloja tai paikkoja huoltoteltoille/-autoille.

Huoltotiloja voivat vuokrata seurat tai yksityiset, vuokrahinta koko viikonlopulta on 800e, ja hintaan sisältyy 2 autopaikkaa huoltotilan välittömässä läheisyydessä. Kilpailukeskuksen ytimessä, poolikoppien vieressä on varattu paikat noin 20:lle seurojen huoltoteltalle/huoltoautolle. Huoltopaikan koko on 6m x 5m, johon mahtuu hyvin esim. 4 x 4 teltta ja yksi henkilöauto. Huoltopaikoilla ei ole sähkönsyöttöä. Huoltopaikan hinta koko viikonlopulta on 200e. Huom! Huoltoalueelle ei turvallisuussyistä oteta ylimääräisiä autoja – mutta toki huoltopaikkoja voi vuokrata niin monta rinnakkaista kuin tarvitaan. Sekä huoltotiloja että huoltopaikkoja on rajoitettu määrä, toimi siis ajoissa!

Yhteydenotot: Ari Lankinen, 0505247432, ari.j.lankinen(at)gmail.com

***

Onhan Nuorten SM-kisojen ja KLL-mestaruuskisojen majoitusvarauksesi jo kunnossa? Varauksen voi tehdä esimerkiksi seuraaviin yhteistyöhotelleihimme:

Hotelli Cumulus City Koskikatu Tampere, Koskikatu 5, 33100 Tampere, p. +358 200 48 139 ja Cumulus City Hämeenpuisto Tampere, Hämeenpuisto 47, 33200 Tampere, p. +358 200 48 138 (molemmat hotellit sijaitsevat keskustassa)

Varaus tunnisteella ”Nuorten SM-hiihdot 2018” Restel varauskeskuksesta my.reservation@restel.fi tai p.. (020 055 055 (0,17€ /puh + 0,81 €/min), numerovalinta 1, 16.2.2018. mennessä.

HAJAPAIKKOJA – Hotel Kauppi, Kalevan puistotie 2, 33500 Tampere, p. +358 (0)3 253 5353, kauppi@avainhotellit.fi (hotelli sijaitsee kilpailupaikan lähellä)

http://www.avainhotellit.fi/kauppi/

Varaukset tunnuksella ”Nuorten SM-hiihdot 2018”.

TÄYNNÄ – Norlandia Tampere Hotel,  Biokatu 14, FI-33520 Tampere tel 050 384 4400, tampere@norlandia.com

http://norlandia.fi/fi/hotel/norlandia-tampere-hotel (hotelli sijaitsee kilpailupaikan välittömässä läheisyydessä)

Lisätiedot majoituksista: Teija Harjuntausta, 0400909351, teija.harjuntausta(at)hotmail.com

***

Nuorten SM-kisojen valmistelu on täydessä käynnissä Tampereella. Osana valmisteluja on tullut aika julkaista kilpailujen logo. Tilaustyönä valmistuneen logon on suunnitellut arkkitehtiopiskelija Severi Hellstén.

Yksinkertaisen ja tyylikkään logon suunnittelun lähtökohtina olivat tietenkin Tampereen Pyrintö, talvi ja hiihto.

-Lähdin liikkeelle Pyrinnön hiihtäjien esittämistä toiveista. Omat kokemukseni hiihdosta rajoittuvat alppihiihtoon ja Suomen armeijan virkistysretkiin ja näin ollen sukset ristissä oli tietenkin ensimmäinen mieleeni tullut mielikuva, Severi kertoo nauraen. Logon alkuperä on talvimetsässä ja sen musta-valkoisessa värityksessä. Kaksivärisen logon on tarkoitus olla selkeälinjainen, omaleimainen ja helposti yhdistettävissä tapahtumaan.

Logon suunnittelu oli Severille mielenkiintoinen haaste, sillä graafinen suunnittelu on aina kiinnostanut häntä. Severi kiitteleekin tarjoutunutta mahdollisuutta oikeasti päästä suunnittelemaan logo.

-Tehtävä oli äärimmäisen mielenkiintoinen ja vapauttavaa vastapainoa opiskeluille, Severi kertoilee.

Logo tulee olemaan keskeinen osa kisojen ilmettä ja näkymään kaikessa viestinnässä ennen kisoja ja kisojen aikana.

***