HIIHTOKOULU ALKAA TORSTAINA 13.8!

Taas on käsillä se aika vuodesta, kun hiihtojaosto aloittaa syyskautensa, mikä tarkoittaa hiihtokoulun alkamista! Ohjatut harjoitukset ovat toki pyörineet koko kesän, mutta koulujen alkaessa alkaa myös tuttu hiihtokoulu torstaisin Kaupissa. Sisu La

Hiihtokoulu on tarkoitettu kaikille innokkaille 6-16 vuotiaille lapsille ja nuorille. Ikärajat ovat ohjeellisia ja harjoituksissa osallistujat jaetaan iän ja taitotason mukaisiin ryhmiin.

Hiihtokoulu järjestetään kerran viikossa torstaisin Kaupissa klo 18-19.30 alkaen 13.8. Kokoonnumme Pyrinnön huoltokopin edustalla, joka sijaitsee lähellä Uutta Huoltorakennusta aivan jalkapallokenttien vieressä. Ensimmäisellä kerralla 13.8. ohjelmassa on hiihtokoulukavereihin tutustumista sauvakävelyn ja pelien merkeissä. Varusteeksi tarvitaan säähän sopivat ulkoliikuntavarusteet ja sauvakävelysauvat (alussa pärjää ilmankin!).

Tiedustelut hiihtojaoston johtokunnan pj:lta Pasilta ja hiihtokoulun rehtorilta Jarmolta.

Tervetuloa mukaan!

Ps. Tarjoamme paljon muutakin ohjattua harjoittelua sekä valmennusryhmätoimintaa. Kannattaa tutustua nettisivuihimme!

Leave a Comment