Viides Hiihtojaoston Jämin leiri takana!

Jo perinteeksi muodostunut koko jaoston Jämin leiri pidettiin tänä vuonna jo viidettä kertaa marraskuisena viikonloppuna. Jämi2Leirillä oli mukana sekä nuorimpia junioreitamme että edustushiihtäjiämme.

Eri ikäluokkiin kuuluvat ryhmät harjoittelivat valmentajiensa ohjauksessa sekä hiihtotunnelissa että sauvarinteessä. Hiihtotreenejä ehdittiin tehdä kolme. Lisäksi lauantaiaamu alkoi sauvarinteessä ja sunnuntaina HS-ikäiset ehtivät kehittää liikkuvuutta ja lihaskuntoa Jämi Areenalla ennen aamiaista ja päivän hiihtoharjoitusta. Samaan aikaan Edustus- ja Tehoryhmän urheilijat kiirehtivät hiihtotunneliin. Taisi kaikilla olla sama tavoite eli tuntien kerääminen hiihtäen ja kovimmat taisivatkin hiihtää lähes kolme ja puoli tuntia!

Koko jaoston leirit ovat siitä mahtavia, että hiihtäjille on mahdollisuus tutustua toisiinsa: HS-ikäiset tapaavat aikuishiihtäjiämme ja aikuiset saavat joka vuosi parempaa kiriapua nuorilta hiihtäjiltämme. Toinen koko jaoston – vieläkin perinteisempi – leiri on tulossa jo kolme viikon kuluttua, kun hiihtojaosto lähtee nauttimaan Levin lumista. Siihen saakka Jämin leirin osalta voi todeta, että parasta oli tottakai se, että kaikilla taisi olla kivaa!Jämi1

 

 

Leave a Comment