Kesäasujen tilaukset NYT!

Nyt pääsee tilaamaan suosittuja hiihdon kesäasuja!

Tarjolla on tänä kesänä ulkoasultaan kevyesti päivitetty t-paita (38e) ja juoksutakki (72e). T-paidan materiaali on täysin uusi, aiempaa t-paitaa ohuempaa ja teknisempää materiaalia. Juoksutakki on myös eri mallia kuin aiemmin: takissa ei ole huppua ja sen helma on suora.

Vaatteita pääsee sovittamaan valmennusryhmien ja kesähiihtokoulun yhteydessä. Jos et ole mukana ryhmissä tai et muutoin pääse treeneihin tilausaikana, ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan sopiva sovitusaika!

Tilaukset tehdään ja maksetaan suoraan Nonamen verkkokaupan kautta osoitteessa: https://clubshop.nonamesport.com/fi/

Jos et ole aiemmin käyttänyt verkkokauppaa, sinun täytyy tehdä tunnukset palveluun. Pyrinnön seuravaatteet löydät antamalla seuran koodin: 00040TPH.

Viimeinen tilauspäivä on sunnuntai 20.6. Asujen toimitusaika on noin 8 viikkoa tilauksesta.