PYRINTÖ CHEER TEAM

KILPACHEERLEADINGIA AIDOSSA URHEILUSEURASSA

Ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin ja joukkueisiin on nyt käynnissä. Otamme mukaan alkeisjoukkueisiin läpi kauden. Enemmän tietoa joukkueista löydät ajankohtaista sivulta tai joukkueet -painikkeen alta. Autamme mielellämme myös joukkueen valinnassa sähköpostitse mukaan.pct@gmail.com
Ilmoittautumaan pääsetTÄSTÄ. 

PYRINNÖN CHEERLEADING -JAOSTO

Tampereen Pyrinnön cheerleading-jaosto eli Pyrintö Cheer Team on Pyrinnön yksi isoimmista jaostoista ja yksi Suomen isoimmista cheerleadingin harrastusmahdollisuuden tarjoajista. Meillä harrastaa yhteensä 700 lasta, nuorta ja aikuista. Toiminta koostuu lajiharjoittelusta, kilpailutoiminnasta, näytösesiintymisistä ja monenlaisesta järjestötoiminnasta. Joukkueemme tarjoavat harjoitusmahdollisuuden alkeistasolta aina edustustasolle asti. Perinteikkään Pyrinnön vahva huippu-urheilutausta ja tuki näkyvät myös meidän jaostossamme urheilullisissa ja terveellisissä arvoissa, yhdessä tekemisessä ja pitkäjänteisessä seurakehittämisessä.

Tutustu toimintaamme ylhäällä näkyvistä osioista, joihin koottu hyödyllistä tietoa jaostostamme, lajista ja toiminnastamme. Kysymyksissä vastaamme mielellämme sähköpostitse: toimisto.pct@gmail.com.

Tervetuloa mukaan säkenöivään PCT-perheeseen!