MyClub on cheerleadingjaostomme jäsenrekisteri- ja laskutusjärjestelmä.

Jokaisella jaoston jäsenellä on oma myClub-tunnus, eli ID. Tunnuksen avulla jäsen pääsee mm. kirjautumaan myClubiin, muokkaamaan omia tietojaan sekä tarkastelemaan omaa laskutushistoriaansa. Mikäli unohdat salasanasi, klikkaa kirjautumissivun ”Salasana unohtunut?”-painiketta ja seuraa lisäohjeita.

Tästä myClubin kirjautumissivulle

Jokaisen cheerleadingjaoston jäsenen tulee olla tutustunut jaoston sääntöihin, toimintaohjeisiin ja laskutuskäytäntöihin sekä sitoutua noudattamaan niitä. Myös kuvaus- ja videointilupaa sekä tietosuojaselosteen hyväksymistä vaaditaan ennen liittymistä. Tutustuthan näihin dokumentteihin huolellisesti ennen jäseneksi liittymistä.

Kaikki harrastajat ilmoittautuvat joukkkeusiin myClubin kautta. Joukkueet joihin voi ilmoittautua avoimesti löytyvät

Tästä myClubin ilmoittautumissivulle

Valintapäivän kautta joukkueisiin päässeet kirjautuvat ensin sisään ja siirtyvät Tapahtumat-välilehdelle. Tapahtumista löytyy joukkueen ilmoittautuminen. Joukkueeseen ilmoittautumaan pääsevät vain valitut henkilöt. Seuran ulkopuolelta tulevat kilpa- ja edustusjoukkueisiin päässeet urheilijat ilmoittautuvat myClubiin toimiston kautta: toimisto.pct@gmail.com.

Mikäli sinun tarvitsee muokata tietojasi kesken kauden, voit tehdä sen itse koska vaan myClubiin kirjautumalla. Lisätietoa jäsenrekisterin käytöstä löydät myClubin ohjeista ja apua saat tarvittaessa osoitteesta toimisto.pct@gmail.com.