Flames – naistet / edustusjoukkue

Yli 16-vuotiaiden naisten edustusjoukkueessa harjoitellaan 4-5 kertaa viikossa kaikkia lajin osa-alueita tavoitteellisesti ja tulevaisuuden kilpailuihin tähdäten. Keväällä peruskuntokauden aikana tehdään mm. lihaskuntoa ja -liikkuvuutta, ponnistusvoimaa ja lajitekniikan hiontaa. Syksyllä valmistaudutaan kilpailukauteen: Vuoden 2017 tavoitteena joukkueella on kilpailla ainakin 3-5 kilpailun verran kotimaassa ja mahdollisuuksien mukaan myös ulkomailla. Joukkue esiintyy myös seuran kevät- ja talvinäytöksissä sekä tekee lisäksi mahdollisuuksien mukaan työ- ja talkookeikkoja.

Yhteydenotot ja kysymykset PCT:n toimistolle osoitteeseen: mukaan.pct(a)gmail.com/
p. 044-2382852 tai suoraan joukkueen valmentajille.

Ikätaso: yli 16 -vuotiaat (synt. 2002-)
Taitotaso: Edustustaso
Harjoitukset: 4 krt / vk + leirit
Maksut: Kausimaksu 210e/lukukausi, SCL:n lisenssi, Pyrinnön jäsenmaksu 30€ / vuosi, varusteet, leirit, kilpailut.
Valmentajat: Anna Sällylä, email: sallyla.anna(a)gmail.com
Mirva Kallunki, email.: kallunki.mirva(at)gmail.com, p. 044-0724361Joukkueenjohtaja: Heidi Tallqvist, email: heidi.tallqvist@live.com, p. 040-5144808

Kiinnostaako kilpaileminen ja kova treeni?

Joukkueesta ja treenirinkiin pääsystä voit tiedustella ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajiin, ota yhteyttä ja tule mukaan! Mikäli olet entinen tai nykyinen A-tason urheilija, olet tervetullut tavoitteelliseen ja mukavaan porukkaamme! Joukkueessamme treenaa niin oman seuran kasvatteja kuin muistakin seuroista muuttaneita tyttöjä.
Cheerleading_Flames_211