Cheerleading -jaosto

Pyrintö Cheer Team on yksi Tampereen Pyrinnön kahdeksasta jaostosta, jossa yli 500 lasta, nuorta ja aikuista harrastaa ja kilpailee cheerleadingissä. Jaosto panostaa tyttöjen ja naisten liikuntaan ja toimintaa on neljässä ikäluokassa lapsista aikuisiin, yhteensä 24 joukkueessa. Tampereen Pyrintö puolestaan on vanha ja perinteikäs monilajiseura, joka tarjoaa hyvät toiminnan perusedellytykset kaikille lajijaostoilleen.

Cheerleading-jaosto on keskittynyt kahdesta cheerleadingin alalajista toiseen, cheeriin eli nostoihin, pyramideihin, maa- ja ilma-akrobatiaa sisältävään lajiin. Annamme lajin alkeisopetusta, tarjoamme harrastemahdollisuuden harrastejoukkueissa tai tavoitteellisempaa kilpailuihin tähtäävää valmennusta minien, junioreiden ja aikuisten kilpa- ja edustusjoukkueissamme. Oheisharjoittelumahdollisuutena tarjoamme myös cheer-tanssia.

Jaoston toimintaa ohjaa ja hallinoi jaoston johtokunta, joka koostuu harrastajien vanhemmista, vanhoista lajiaktiiveista ja valmentajiston edustajista. Kaikki toiminta ja ryhmien valmennus perustuu terveisiin ja urheilullisiin arvoihin, turvallisessa harjoitteluympäristössä ja ohjatusti. Meillä myös harrastajien vanhemmat pääsevät toimintaan mukaan niin halutessaan, jaostosta löytyy tehtävää kaikille, tervetuloa!

Koko PCT-perhe kevätnäytöksessä 2016:

Tampereen Pyrintö Cheerleading Tampere

Koko PCT-perhe joulunäytöksessä 2014:

Kokoseura2014joulu

Koko PCT-perhe joulunäytöksessä 2013:

KokoPCT2013

Koko PCT-perhe joulunäytöksessä 2012:

Kokoseurajoulunäytös2012

Koko PCT-perhe joulujuhlassa 2010:

kuv_pct