Tervetuloa Pyrinnön kevätkaudelle, uudet ja vanhat harrastajat!

Paras tapa aloittaa uusi harrastus ja lajin kevätkausi, on osallistua Pyrintö Cheer Teamin Valintapäivään! Olitpa vasta-alkaja tai kokenut konkari, olet tervetullut mukaan!

Valintapäivään osallistuvat kaikki seuran nykyiset harrastajat sekä uudet harrastajat, jotka haluavat aloittaa harrastuksen Pyrinnön joukkueissa kevätkaudella 2014.cheervalintapäivä

Viikonlopun aikana kaikki harrastajat jaetaan ikä- ja taitotason mukaisiin ryhmiin. Seuran valmentajat ohjaavat osallistujille maa- ja ilma-akrobatiaa sekä hyppyjä ja lisäksi tutustutaan muihin harrastajiin ja seuran toimintaan. Myös vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia ja tutustumaan lajiin ja seuraan aloittelijoiden kanssa!

Viikonlopun aikana valitaan myös kevätkauden kokoonpanot naisten ja junioreiden A-joukkueisiin ja minien kilpajoukkueeseen. Muita valintoja ei järjestetä naisten Flames ja Flash, juniori Lightnings ja Flickers ja minien Sparks joukkueisiin, vaan joukkueet valitaan valintapäivän harjoitusten perusteella. Harjoitukset alkavat valintapäivän jälkeisellä viikolla ja kestävät kesäkuun loppupuolelle.

Valintapäivä on tarkoitettu kaikille seuran nykyisille harrastajille, kaikille uusille lajin aloittajille ja mahdollisille seuraa vaihtaville harrastajille.

Valintatreenit järjestetään ikätasoittain:

Naisten Valintapäivä: Lauantai 11.1 klo 14.00–16.00 Peltolammin koulu

>> Kaikille 1999 tai tätä aiemmin syntyneille tytöille ja naisille (vuonna 98 ja 99-syntyneet tytöt voivat valita junioreiden tai naisten ikätason)

Junioreiden Valintapäivä: Sunnuntai 12.1 klo 13.00–15.00 Peltolammin koulu

>> Kaikille 1998–2002 syntyneille tytöille (vuonna 2001 ja 2002 syntyneet voivat valita junioreiden tai minien joukkueen)

Minien Valintapäivä: Sunnuntai 12.1. klo 16.00–18.00 Peltolammin koulu

>> Kaikille 2001–2007 syntyneille tytöille (kilpamineihin haluavat syntymävuosi 2001–2005)

UUSI! Pienten lasten Cheer joukkue Twinkles (4-6-vuotiaat) aloittavat harjoittelunsa tiistaina 14.1.14 klo 17.00–18.00 Peltolammin koululla.

Ilmoittaudu mukaan jos olet uusi harrastaja ja haluat A-joukkueeseen:

(Muiden ei tarvitse ilmoittautua.)

Ilmoittaudu ennakkoon osoitteeseen: mukaan.pct@gmail.com lähettämällä nimesi, syntymäaikasi ja toivejoukkueesi.

Tervetuloa Pyrintöön!