Ajankohtaista

(31.5.): Kiitokset kaikille tämän vuoden Aikuisten suunnistuskouluun osallistujille! Kurssimaksuun sisältyy vielä omatoimisuunnistus Ice Power -rastien kuntosuunnistusradoille joko pe 9.6. tai la 10.6. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella ma 5.6. mennessä: >> ilmoittautumislomake

(26.5).): Suunnistuskoulu on edennyt hienosti ja nyt ollaan päästy jo loppusuoralle ja kurssin viimeinen ohjattu kerta on ensi ma 29.5. klo 18.00 Topintuvalla Ylöjärvellä, Pinsiönkankaantie 51. Suunnistuksen jälkeen tarjolla mehu- ja munkkitarjoilu ja infoa Pyrinnön Harrasteryhmän toiminnasta. Tervetuloa! Myös VJ:n suunnistuskenkäarvonta on suoritettu ja onni suosi tällä kertaa Jussi Heikkilää, onnittelut!

(12.5.): Suunnistuskoulu jatkuu ma 15.5. klo 18.00 Kaupissa iltarastien tutustumiskerralla. Kokoontuminen Kaupin vanhan huoltorakennuksen edessä, osoite Kuntokatu 5. Noin klo 17.00 alkaen VJ Sport suunnistuskenkädemo ja kenkien testausmahdollisuus, mukana myös Suunnistajan kauppa. 

(5.5.): Suunnistuskoulu on lähtenyt hienosti käyntiin aloitusinfolla ja kahdella suunnistuskerralla, Kaupissa ja Niihamassa. 3. kurssi-ilta järjestetään Ma 8.5. klo 18-20 Ylöjärvellä Julkujärven vanhassa leirikeskuksessa. Osoite on Julkujärventie 71, Ylöjärvi.

Kevään 2023 Aikuisten suunnistuskoulu käynnistyy ma 17.4. klo 18. aloitusinfolla Tampereen yliopiston Linnassa, Kalevantie 5. Ilmoittautuminen on avattu ja tapahtuu ilmoittautumislomakkeella.