Ajankohtaista

Viikon päästä ASK goes Tampereen iltarastit

Aloitamme kesän viimeisen ASK- harjoituksen 15.8 maanantaina Kaupin uuden huoltorakennuksen läheisyydessä jo klo 17.30. Kaikille sähköpostinsa ilmoittaneille laitan vielä muistutukseksi sähköpostin. Ole hyvä ja ilmoita meille jos olet estynyt tulemaan!!!

Tämä on siis iltarastikerta, joka sisältyy ASK-maksuun. Kannustamme menemään radalle mahdollisuuksien mukaan yksin tai kaverin kanssa, mutta paikalla on myös ohjaajia.

Kesätauko alkaa, saa suunnistaa!

Kiitos kuluneesta keväästä oppilaille! Laittakaa kalenteriin 15.8 jolloin on ASKin viimeinen kerta, silloin on iltarastit opastettuna. Muista tarkastaa tarkemmat ohjeet edellisenä päivänä täältä. Vielä ehtii myös Grano Gamesien kuntoradalle, viimeinen ilmoittautuminen huomenna puoleen päivään mennessä. Ja kesän aikana saa käydä iltarasteilla vaikka ei vielä tutustumaan ehdittykään.

Joiltakin jäi viimeiset harjoitukset väliin, kartat ja todistukset voi noutaa Pyrinnön toimistolta (Pyhäjärvenkatu 5) arkisin klo 12-18.

Topintupa 6.6 maanantai

Kevään viimeinen yhteisharjoitus pidetään Ylöjärvellä, kokoontuminen Topintuvan pihalla tuttuun tapaan klo 18.00. Osoite on Pinsiönkankaantie 51. Isompi parkkipaikka on Pinsiönkankaantietä siitä hieman eteenpäin ja heti urheilukentän jälkeen hiekkatietä vasemmalle. Harjoituksen jälkeen on vuorossa todistusten jako ja samalla saatte myös kartan omatoimiharjoikseen Kauppiin. Infossa on hieman makeaa tarjolla ja mainion harrasteryhmämme koordinaattori on paikan päällä kertomassa mahdollisuudesta jatkaa suunnistusta Pyrinnössä. Kiva suunnistusilta tiedossa siis.

😊

Muista ilmoittaa jos et jostain syystä pääse paikalle!

 

Kukonjärvi  30.5

Aloitetaan taas maanantaina klo 18.00. Tienvarsiparkki Teiskon Kukonjärvellä osoitteessa Päiväjärventie 154. Hieman erilaista ja myös haastavampaa maastoa kuin aikaisemmat harjoitukset joten nyt saa ottaa kurssiopit käyttöön:)

Jos et pääse harjoitukseen niin ole ystävällinen ja ilmoita Markolle, ennakkotieto poissaolijoista helpottaa pienryhmien jakamista.

VJ suunnistuskenkäarvonta suoritettu!

Onnettarena toimi suunnistusohjaajista Meri ja voittajaksi arvottiin Tiina Hietikko tasoryhmästä 2, Onnea Tiina! Tiinalle on ilmoitettu voitosta ja hän oli tästä erittäin onnellinen:) VJ on yhteydessä voittajaan.

Voiko suunnistuksen aloittaa vasta aikuisena?

Ilman muuta! Tamperelainen Pia Koivunen seurasi vuosia Jukolan viestiä telkkarista, kunnes rohkaistui aikuisten suunnistuskoulun jälkeen itsekin lähtöviivalle. Aikuisten suunnistuskoulu alkaa taas 9.5. Varoitus: osallistuminen voi aiheuttaa vakavaa koukuttumista!

 

Tutustu harrasteryhmän toimintaan

Nyt olisi hyvää aikaa tutustua Pyrinnön harrasteryhmän toimintaan. Harrasteryhmällä on paljon monipuolisia suunnistusharjoituksia ja lisäksi kalenterissa on tarjolla runsaasti muutakin liikuntaa ja  ulkoilua. Harrasteryhmän koordinaattori tulee kertomaan meille lisää viimeisellä kurssikerralla.

Suomen Olympiakomitea on myöntänyt Tampereen Pyrinnölle suunnistuksen huippu-urheilun Tähtiseura-merkin sekä huippu-urheilusta että aikuisten, lasten ja nuorten toiminnasta. Olympiakomitean videolla näkyykin monta Pyrinnön harrasteryhmäläistä:)