Ajankohtaista

30.8. Kesän viimeinen kurssi-ilta Topintuvalla

Navigointiosoite Pinsiönkankaantie 53, Ylöjärvi. Tässä kokoontumispaikat ja ajat (updated 28.8!). Ilmoittakaa mahdolliset kyytitarpeet taas torstaihin klo 20 mennessä.

Mukana myös harrasteryhmän vetäjä kertomassa suunnistuksen jatkomahdollisuuksista Tampereen Pyrinnössä. Muistathan myös harrasteryhmän tarjouksen ASKilaisille;)

Huomioidaan yhdessä terveysturvallinen toiminta; tullaan suoraan aikataulun mukaan kokoontumispaikoille maskit päällä, pidetään kohtuulliset turvavälit ja ennen kaikkea tullaan vain ehdottoman terveinä tapahtumiin! Käsidesiä saatavilla infossa, käytetyt maskit roskapusseihin.

23.8. ASK jatkuu Niihaman siirtolapuutarhalla 

Pysäköinti osoitteessa Luhtaankartanontie 20, tasoryhmien kokoontumispaikat tässä. Ilmoittakaa mahdolliset kyytitarpeet taas torstaihin klo 20 mennessä.

Lauantaina onkin suunnistuksen herkkupäivä tiedossa! Jos ette ole itse ottamassa viime maanantain viestiharjoituksen oppeja käytäntöön Rovaniemellä niin kannattaa katsoa Venlojen ja Jukolan viestit, kattavat lähetykset YLE TV2:lla.

16.8 Kintulampi (ja tarvittavat kimppakyydit)

Tällä viikolla tasoryhmissä 1-8 harjoitellaan viestiä ja suorituksen hallintaa; yhteislähtö ja hajonnat radalla maustavat menoa. Aloittavat ryhmät A ja E jatkavat perusteista ja mukaan lisätään hieman suuntaa ja käyrää.
 
Kintulammen harjoituksessa pysäköinti, info ja kokoontumispaikat ovat  vasemmalla puolella tietä olevassa hiekkamontussa n. 1, 5 km ennen Kintulammin varsinaista P2 pysäköintialuetta. Navigaatio-osoite Kintulammentie 221 Kartta ja kokoontumispaikat tässä.
 
Sopikaa mahdollisuuksien mukaan kimppakyydeistä oman tasoryhmänne kesken. Jos sen jälkeen tarvitset vielä kyytiä tai voit tarjota kyydin kurssikaverille niin ilmoita torstaihin 12.8 klo 20.00 mennessä tästä!
 
 

16.8 yöviestiharjoitus Kintulammilla

Kokeneemmilla suunnistajilla on ollut mahdollisuus vaihtaa Kintulammen harjoitus yöviestiharjoitukseksi. Yöharjoituksen parkki on Kintulammin ulkoilualueen P2 pysäköintipaikka. Oma lamppu mukaan. Briiffaus klo 21.45 ja yhteislähtö klo 22.00.
 

Maanantaina suunnistetaan taas

9.8 maanantaina  jatkuu kesän 2021 Tampereen Pyrinnön aikuisten suunnistuskoulu Kauppi Sport Centerillä. Ohjelmaa ja aikataulua päivitetty ja kokoontumisohjeet laitettu kaikille ilmoittautuneille 2.8, tarkista  sähköpostisi!
Tasoryhmät 1-3, A ja E klo 17.45 – 
Tasoryhmät 4-8 klo 18.00 –
 

Tutustu harrasteryhmän toimintaan

Nyt olisi hyvää aikaa tutustua Pyrinnön harrasteryhmän toimintaan. Harrasteryhmällä on paljon monipuolisia suunnistusharjoituksia ja lisäksi kalenterissa on tarjolla runsaasti muutakin liikuntaa ja  ulkoilua. Harrasteryhmän koordinaattori tulee kertomaan meille lisää elokuun viimeisellä kurssikerralla.

Suomen Olympiakomitea on myöntänyt Tampereen Pyrinnölle suunnistuksen huippu-urheilun Tähtiseura-merkin sekä huippu-urheilusta että lasten ja nuorten toiminnasta. Olympiakomitean videolla näkyykin monta Pyrinnön harrasteryhmäläistä:)

Elokuussa jatketaan

Maanantaina saatiin kevään osuus ASKista päätökseen, toivottavasti kaikki sai mukavat ja haastavat maistiaiset kisa- ja kuntoradoista. 9.8 maanantaina jatketaan Kauppi Sport Centerin edustalta, tarkemmat aikataulut ja ohjeistukset laitamme lähempänä ajankohtaa taas tänne. Käykää rohkeasti vaikka iltarasteilla, helpoimmat radat sujuvat aloittelijaltakin. Mukavaa kesää!