Tampereen koululaishiihtojen lähtölistat, kilpailuohjeet ja tulokset

Kaupissa hiihdetään jälleen Tampereen koululaisten hiihtokilpailut!

Keskiviikkona 9.3. alk. klo 10 Alakoulujen Tytöt – Lähtölista ja TULOKSET

Torstaina 10.3. alk. klo 10 Alakoulujen Pojat – Lähtölista ja TULOKSET

Arvonnat suoritettiin 7.3. klo 21, ja siihen mennessä saapuneet ilmoittautumiset ja korjaukset on toivottavasti otettu huomioon. Mahdollisista virheistä ilmoitus sähköpostilla pasi.rajala(at)nokia.com – sähköposteja luetaan tiistai-iltaan klo 21 saakka.

Lähtölistat on päivitetty 8.3. klo 14:50 jälki-ilmoittautumisten vuoksi

Torstaina 10.3. alk klo 14 Yläkoulujen tytöt ja pojat sprinttiviestit – Ilmoittautuneet joukkueet (numerot ja lähtöjärjestys viimevuotisten tulosten mukaan). Joukkueiden kokoonpanoihin voi ilmoittaa muutoksia torstaina kilpailupaikalla Kaupissa klo 13-13:30 välisenä aikana

YLÄKOULUJEN TULOKSET

Kilpailuohjeet alakoulut

Kilpailuohjeet yläkoulut

 

 

Leave a Comment