Starttikurssi

Kouluikäisille (2017 syntyneet ja vanhemmat) suunnattu neljän kerran Starttikurssi, joka toteutetaan OPK harjoitusten kanssa torstaisin, kevät- ja syyskauden aluksi.

Starttikurssi sopii uusille suunnistuksen ystäville, jotka ovat lajin aloittelijoita ja haluavat oppia suunnistuksen perustaidot. Starttikurssin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus jatkaa Kartta- tai Kompassikouluryhmiin.

Starttikurssilla lapsille opetetaan suunnistuksen perustaitoja pienryhmissä ohjaajan johdolla. Opetus perustuu leikinomaisuuteen, hauskaan yhdessäoloon sekä lapsia kiinnostavaan seikkailuun maastossa. Starttikurssilla lapset oppivat lukemaan ja suuntaamaan karttaa sekä tekemään reitinvalintoja. Harjoituksiin sisältyy liikunnallisia harjoituksia, jotka luovat perustan metsäjuoksutaidolle.

Starttikurssi kokoontuu 4 kertaa torstaisin Oravapolkukoulun harjoitusten yhteydessä. Ensimmäinen kerta on 18.4.2024 ja paikkana Kauppi. 

Starttikurssin hinta on 40€. Jos lapsi jatkaa kurssin jälkeen kartta- tai kompassikoulussa, vähennetään tämä summa ryhmämaksusta.

Kevään 2024 starttikurssi on jo täynnä, uusi starttikurssi alkaa elokuussa 2024!

Ilmoittaudu ohjaajaksi starttikurssille!
-> Talkoolomake